ГФК Тиквеш планира  годинава   да воведе сезонски билети за следење на натпреварите во Втората Фудбалска лига-Исток.Првиот  сезонски билет за натпреварите на ФК ТИКВЕШ го купи градоначалникот на Општина Кававадрци- Митко Јанчев.

Сите заедно , преку купување на сезонски карти, да му помогнеме на нашиот клуб а во исто време и да уживаме во следењето на фудбалските натпревари.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА