Во вчерашното редовно коло на 2ФЛИ, ГФК Тиквеш  ја победи Плачковица со 3:1.Головите ги постигнаа Марјан Ростовски-2 и Ѓорѓи Мојсов   1

http:/

 


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА