Градоначалникот Митко Јанчев вчера-четврток- оствари средба со 160 граѓани. Ваквите отворени денови со Градоначалникот, службите и жителите на Општина Кавадарци се случуваат редовно и придонесуваа за побрзо решавање на проблемите и заедничко планирање на идните проекти.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА