На Карате турнирот  во  "Охрид ОПЕН" 2019-та КК Тиквеш  беше изразено успешен, што се гледа и од бројот на   освоени медали:

ЗЛАТНИ МЕДАЛИ :


Василиј Трендафилов I-во ниво 2012та и помлади
Викторија Златковска I-во ниво 2012та и помлади
Драгана Николова II-ро ниво 2011та
Тео Камчев III-то ниво 2009та
Илија Грков III-то ниво 2007ма


СРЕБРЕНИ МЕДАЛИ :
Антонио Паризов I-во ниво 2012та и помлади
Ванесса Паризов I-во ниво 2010та
Ката екипно женски(Ѓорѓиева, Златковска, Николова) 2012та и помлади


БРОНЗЕНИ МЕДАЛИ:
Викторија Ѓорѓиева I-во ниво 2012та
Ванеса Паризов I-во ниво 2010та
Василиј Златковски III-то ниво 2008ма
Андреј Ѓорчев III-то ниво 2007ма
Илија Вељанов II-ро ниво 2009та
Благој Јованов II-ро ниво 2006та
Ката екипно машки 2007-08 (Ѓорчев Грков Камчев)
Ката екипно машки 2011та и помлади (Младенов Паризов Трендафилов)
Ката екипно женски 2011та и помлади (Николова Паризова Вељанов)


Честитки за сите каратисти  на  кои  КК Тиквеш им изразува благодарност до сите своите членови спо кои се гордее.

Инаку ова беше последен турнир по што следува балканското првенство потоа стапува летната пауза а дел од каратистите заминуваат на летен карате камп во Суто Море

60524893_2353830384661880_1519763075199139840_n.jpg60969848_2353830297995222_3476586304521633792_n.jpg

 

 58737306_2323180487726870_2848219695625011200_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА