-РК Партизан 22 : 34 ГРК Тиквеш 2014.

Ракометот се враќа во Кавадарци.Осетно освежен ГРК Тиквеш, сега е далеку подобра екипа од лани.Игра супериорно, победува и во гости и дома, а на трибините има се повеќе пубика. Управата на клубот доведе неколку  квалитетни имиња, а тренерот Влаинков со својот помошник даваат , засега, правилни  инструкции за одвивањето на играта.Последна е победата во гости против РК Партизан„ во Гевгелија;

Kaдетите пак загубија : РК Партизан 37 : 29 ГРК Тиквеш 2014.

 

00998888888888888877.PNG

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА