Деновиве се појави првиот сингл на младиот пеач Петар Крстев од Кавадарци.

Роберто и Благица Богеви се подолго на музичката сцена, па време беше да изненадат со некое нивно дело.

Клубот „Al Pacino“ за овој викенд нуди програма за секоја публика:

 

Четврток - Сања Барбика, познатата фолкерката од Струмица

Петок - dj ANDREJ GJOSHEV, Урбан, со најголемите хитови

Сабота - dj DEA, artist and producer reflects something special. Her charisma is felt at each live show.

Недела - Сања Барбика 

 

Пријатна забава :)

 

Детскиот фестивал„Гроздоберче„-Кавадарци годинава ке го одбележи 20 роденден.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА