МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Денеска во Демир Капија на свечен начин беше одбележан 7-ми Ноември денот на ослободувањето на Демир Капија. На денешен ден, се навршуваа...

Одржана 14 седница на Совет на Општина Демир Капија

На 31.10.2022 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа 14 по ред редовна седниц...

Одржана 13 седница на Совет на Општина Демир Капија На ден 30.09.2022 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа тринаесетата по ред ред...

Годинава први септември не беше само првиот училишен ден. Општина Демир Капија го прославуваше и меѓународниот ден за подигање на свест...

На ден 22.08.2022 година советот на Општина Демир Капија ја одржа 12 седница на која беа разгледани и усвоени девет точки од дневниот ред. По у...

Општина Демир Капија, врз основа на Конкурсот за распределување на средства за финансирање и реализирање на програми проекти и други ак...

Во Општина Демир Капија интензивно се асфалтира.Деновиве отпочна асфалтирањето на дел од обиколница во должина од 900 метри.

Во просториите на Општина Демир Капија Советот денеска ја одржа осмата по ред редовна седница.

Седницата ја отвори и водеше претсе...

На ден 15.04.2022 година советот на Општина Демир Капија ја одржа седмата по ред редовна седница. Седницата ја отвори и водеше претседавачо...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)