МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На ден 15.04.2022 година советот на Општина Демир Капија ја одржа седмата по ред редовна седница. Седницата ја отвори и водеше претседавачо...

Во излетничко место "ДОШНИЦА" во тек е изградба на канализациона мрежа (2050м) ,водоводна мрежа (2630м), резервоар за вода od 150m3, прочестителн...

Во тек е извршување на работите за финализирање на проектот „Реконструкција и надградба на Домот на култура „Мирка Гинова“ Де...

На ден 11.03.2022 година советот на Општина Демир Капија ја одржа шестата по ред редовна седница на која беа разгледани 10 точки од дневниот ...

Според програмата на манифестацијата „Недела на традицијата Свети Трифун 2022“ во просториите на општина Демир Капија во тек е приб...

На ден 07.02.2022 година во просториите на општина Демир Капија советот ја одржа четвртата редовна седница на која беа разгледани и усвоени...

На ден 28.12.2021 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа третата седница на која беа разгледани и усвоени 24 точки од дневниот ред. Се...

На 16. декевмри 2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа првата вонредна седница на која беа разгледани и усвоени две точки од ...

263265591_10223250300580051_4986640707691553335_n 264079071...</span></p>
            </div>

</div><div class=

Советот на општина Демир Капија ја одржа првата конститутивна седница на која беа разгледани и усвоени три точки од дневниот ред. Седн...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)