МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот и Локалната самоуправа на Демир капија заедно со Фондацијата ,,Тиквешки вински пат,, организираат серија тренинзи и об...

,,Драги сограѓани, уште еднаш ви благодарам на укажаната доверба и поддршка. Почитувани членови на Совет на Општина Демир Капија, ви чес...

Овој датум, 7-ми Ноември, за Демир Капија и нејзините жители е симбол на слободата и на победата, која нашите предци ја извојувале во дал...

Во просториите на Општинската изборна комисија-Демир Капија, согласно член 8-од Изборниот законик, учесниците за градоначалници -кандид...

Општина Демир Капија по шести пат реализира проект во рамките на програмата Општинско корисна работа, која што е поддржана од Агенција з...

KKK ПРОСЕК од Демир Капија го организираше Држаното сениорско првенство во кајак на диви води- слалом.Во вкупниот пласман тие беа трети ...

Денеска во Демир Капија во организација на Спортки клуб Клисура во соработка со Општина Демир Капија по 12 пат беше отворен турнирот во ...

СЕДНИЦА НА СОВЕТ ВО Д.КАПИЈА На 05.август годинава преку интернет платформата „ Zoom“ заради безбедносни причини од корона вирусот С...

Проектот е во рамките за уредување и разубавување на природните локалитети во Општина Демир Капија.

– Следејќи ја својата страт...

На ден 09.07.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 43 седница на која беа разгледани и усвоени 14 точки од дневниот ред. По усво...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)