МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

ИЗВЕСТУВАЊЕ Се повикуваат сите заинтересирани жители, приватни компании, здруженија, невладини организации од Општина Демир Капија, с...

Денеска на втората група на 36 договори од програмата ТАВ за подршка на инфраструктурни проекти во 34 општини, Општина Демир Капија доби ...

На 6 јули во с.Бистренци започна Традиционалниот Петровденски Турнир Бистренци 2021 година. Годинава за учество на турнирот се пријавија...

Денес се започна со пoдготвитрелните работи за асфалтирање на обиколницата во Општина Демир Капија со должина од 900 метри. Вкупната вре...

Средства во висина од 6.930.492,00 денари и се доделени на Општина Демир Капија од страна на Бирото за Регионален Развој за изградба на атмос...

МЕМОРИЈАЛНАТА МАНИФЕСТАЦИЈА СЕ ОДРЖА ПО 7 ПАТ ПРОСЛЕДЕНА СО ИЗЛОЖБА И МУЗИЧКИ НАСТАПИ

Синоќа во Музејот при Домот на културата “...

Денеска се одбележа патрониот празник на нашето училиште Димче А. Габерот.

Свежо цвеќе пред бистата на Габерот положија директорка...

Општина Демир Капија преку ангажираната оператива на фирмата ,,РМК Градба,, од Скопје започна со изградба на фекална канализација за од...

На 29.04.2021 година, преку интернет платформата „ Zoom“ заради безбедносни причини од корона вирусот Советот на општина Демир Капија ј...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)