МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На 29.04.2021 година, преку интернет платформата „ Zoom“ заради безбедносни причини од корона вирусот Советот на општина Демир Капија ј...

Потпишан е договорот со изведувачот РМК ГРАДБА АС ДООЕЛ за изградба на канализација во Општина Демир Капија. Вкупната вредност на инве...

Демир Капија доби нов, современ Дом на културата, реновиран со пари обезбедени преку Програмата за рурален развој. Директорот на Агенц...

На 12. aприл 2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 41 седница на која беа разгледани и усвоени 13 точки од дневниот ред.

Сед...

На 27.02.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 40 седница на која беа разгледани и усвоени 13 точки од дневниот ред.Седницата с...

Денесka според програмата посветена на Неделата на традицијата Свети Трифун 2021 во просториите на Општина Демир Капија со придржување н...

Вчера -10.02.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 39 седница на која беа разгледани и усвоени 15 точки од дневниот ред.Седница...

Во просториите на Општина Демир Капија со придржување на мерките за заштита и спречување на ширењето на вирусот KOVID 19 во тек е прибирањ...

Вчера 30.12.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 38 седница на која беа разгледани и усвоени 18 точки од дневниот ред.Седница...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)