МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Промотивен настан по повод реновирањето на училиштето.

Општинското основно училиште „Димче Ангелов Габерот“ во Демир Капија е реновирано во рамки на проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, имплементиран од Македонскиот центар за граѓанско образование.

280936322_2142616985895741_6209983429598316596_n 281137679_2142615255895914_8398288105571437436_n 280892966_2142615202562586_6095797211257690680_n