IGM TRADE

Во ова училиште и понатамну е задржан одличниот тренд на упис во сите , особено во новата фармацеутска паралелка за средно образование ...

ОДЛИЧЕН СПОЈ НА КЛАРИНЕТ И ПИЈАНО И УШТЕ ПОДОБАР ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИТЕ КОИ ГИ ИЗВЕДУВАА

Синоќа во фоајето на Домот на културата &ldquo...

Црвениот крст на Кавадарци го одбележа светскиот ден на Крводарителството.

На 14 јуни традиционално ширум светот се одбележува...

Блажо Толов за РТК зборува дека неговиот мед е најдобар.Го произведуваат неговите пчели вселени во околу 70 пчелни сандаци со семејства...

Општина Кавадарци и Меридијан Атлетик Еко го организираат 3 ти -Кавадаречки полумаратон на 18.06.2021 под мотото "Го сакам Кавадарци".Трки: П...

Денеска започна уписот во прва година средно образование во учебната 2021/2022 година. Ќе трае наредните три дена. Според Конкурсот на Мини...

ДЕБИТО НА КОНТИНЕНТАЛНИТЕ СОБИРИ МАКЕДОНИЈА КЕ ГО ИМА ВО НЕДЕЛА ПРОТИВ АВСТРИЈА

Доцниме точно една година поради пандемија што ја ...

Интегрален текст

„Почитувани граѓани - Почитувани медиуми

Инвестициите во инфраструктурата, во капиталните проекти на ...

Општина Кавадарци и Здружението на граѓани за заштита на животните „Шепи 2021“ започнуваат заеднички активности за намалување на ...

ЈАНКУЛОВСКИ ЈУБИЛЕЈОТ ГО ОДБЕЛЕЖА СО ДЕЛА ОД НЕГОВАТА ЦРНА ФАЗА

Синоќа на денот на македонската култура, 10 јуни во галеријата при Д...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)