МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Советниците на Општина Кавадарци на дневен ред имаа материјали за Буџетот на Општината и Завршните сметки, и извештаите и програмите за работа на институциите од образованието и културата