МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Доаѓањето на пролетта, асоцира на расцветани дрвца,насмеани млади лица,безгрижен детски џагор и смеа.Така беше денеска на Градскиот плоштад во Кавадарци и во Градскиот парк, каде деца од Детската градинка, и најмалите во училиштата го поминаа неколку часа овој убав сончев ден .

Убавото време измами многу граѓани и помлади и повозразни на прошетка низ градот и во Градскиот парк.По острата и студена зима прошетките треба често да си ги дозволиме.