МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фотос од 1956-раскрсница пред ДТВ„Партизан“

Денеска имате можност да погледнете една фотографија која датира од 1959 година.Кадарот е од раскрсницата на сегашна „7 Септември“-„Шишка“ , „Дисанска„ и „М.Џ.Џико“ кај ДТВ Партизан односно кон Градскиот парк.

Се работи за презентација на наоружување на поранешната ЈНА, која во Кавадарци имаше свој гарнизон од левата страна на „Шишка„ после Општа Болница.

Фототека на Музеј галерија