МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Земјоделците веднаш да ги доставават потребните документи за евидентирање на оштетените

На денешната Прес конференција градоначалникот на Општина Кавадарци Александар Панов, најави дека Владата на РМ во целост застанува зад земјоделците, при шти ке овозможи обештетување на сите кои имаа штети од измрзнувањата на 21 / 22 април годинаваВидео изјава :