МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Името на Коцев асоцира на фотографија, видео,филм,монтажа...Предизвик е од него и луге од неговата фела да се научи фотографија.

Летниот период освен за одмор секогаш е перфектен тајминг и да се научи нешто повеќе, особено нешто интересно, како што е на пример фотографијата. Со таа цел, Школата за фотографија од Кавадарци ви нуди и повеќе од возбудлив курс од 24 часови на кој што детално ќе се запознаете со фотографијата.Координатор на целиот проект е Тони Коцев.

Освен основите и историјата на фотографијата, како дел од курсот на кој како предавачи ќе се појават еминентни уметници од земјата, ќе се обработуваат теми кои што се директно поврзани со фотографирањето, како на пример принципот на работа, објективи, светло и боја, извори на светло, температура на боја, техники на фотографирање, дигитална фотографија со обработка, композиција и естетика.Комплетната настава е замислена да биде стручно организирана со цел кандидатите да ги добијат сите знаења кои се потребни за ваков тип на школа.

Школата за фотографија започнува со работа на 26 јуни, а пријавувањето се врши секој ден на телефонскиот број 070-218-986.