МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Резервите од крв на задоволително ниво

Инситутот за Трансфузиона медицина во соработка со Општинската организација на Црвен крст Кавадарци денеска во Големата сала на Општинското собрание спроведоа акција за дарување крв.Во денешната акција беа собрани 25 крвни единици. Се работи за активност од редовниот календар и според информацијата таа е успешна -според зборовите на Д-р Кирил Кацарски .(Видео прилог)