МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Станува збор за делница во должина од 1.100 метри во средност од 4 милиони денари

Изведувач на работите е фирмата „Урбан инвест“, која делницата од километар и 100 метри и широчи а од 5 метри, ja асфалтира со слој со дебелина од 7 см.Од двете страни ке бидат поставени банкини.За ова намена се потрошени околу 4 милиони денари.Средствата се обезбедени согласно договорот за заем за ИПА грантит од ЕК меѓу Меѓународна банка за обнова и развој и РМ.Патот е од големо значење за граѓаните кои гравитираат кон ова подрачје на Општината.

(видео изјава –градоначалник Александар Панов)