МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На Прес конференција од ОО на СДСМ Кавадарци сооппштено е за исплатата на субвенции на 544 овоштари и на 252 лозари за одржување на лозови насади.

На прес конференцијата членот на Извршниот одбор на ОО на СДСМ зботуваше Митко Керов-.Тој говореше за исплатата на сибвенциите на земјоделците како и за тоа дека до 15 септември трае последниот рок за аплицирање на субвенциите за 2017 година.(интегрално обраќање).