МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Одговор на Панов за последната реакција на ОО на СДСМ за потребата од детската градинка во Кавадарци

На средба со новинарите денеска градоначалникот на Општина Кавадарци Александар Панов на јавноста и појасни за недоразбирањата и препукувањата кои во последните денови на релација ОК на ВМРО-ДПМНЕ-ОО на СДСМ за главна тема ја имаат изградбата на нова Детската градинка.Денеска на пресот во простириите на новата Детска градинка- во кругот на Здравствен дом Кавадрци која е во завршна фаза на уредување беше и претседателката на Советот и претседеател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Горица Пеливанова- Вилхелм и директорката на ОУДГ„Рада Поцева„ –Цанка Добринова.(изјава).