МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Тиквешкиот гроздобер во 1980 година беше масовно посетен

Многу гости беа во Кавадарци таа 1980 година.Ги имаше од Македонија и од гости од другите републики во Југославија(сега самостојни држави). На фотографијата богот Бахус ( Александар Видиков со придружничките-менади и нимфи).

Од фототеката на Музеј Галеријата