МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На годинашниот турнир во играње табла учествуваат 46 натпреварувачи од Кавадарци,Велес ,Штип и Росоман.Најмладиот уичесник има 9 а најстариот 74 години.Во изјавата за ртк.мк Томе Чемерски-главен организатотор , вели дека на најдобрите ке им бидат доделени пригодни парични и вредносни награди.