МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фото од 1956 година

Се сеќавате ли на трафиката за цигари која беше на раскрсницата на ул. „Илинденска“ со „Пано Мударов“, куќите на Киро Чејков, Атанасови, Камчеви и други. Фотографијата е од 1956 година.

Од фототеката на Музеј-галерија.