МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Прес конференција на кандидатот за градоначалник на Коалицијата предвидена од ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев

Интегрален текст

„Рапидното зголемување на кучињата скитници во Кавадарци во последните неколку месеци стана еден најголемите проблеми со кои секојдневно се соочуваат сите кавадарчани. Решавањето на оој проблем е на врвот на приоритетите и на кандидатот за градоначалник на општина Кавадарци на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, кој најави изградба на регионален центар за згрижување на кучињата скитници.

„Нашите улици ќе бидат безбедни за нас и нашите деца, а кучињата скитници ќе добијат соодветна грижа и нега“ - изјави Јанчев на пресот посветен на проблемот и справувањето со кучињата скитници во градот.