МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Дефектот ке биде саниран до 13 часот

Денеска поради дефект на водоводната линија на долниот дел на село Сопот жителите ке немаат вода за пиење.Според информацијата од ЈП„Комуналец„-недостигот ке трае до 3 часот до кога се смета дека ке биде саниран дефектот.