МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска напладне во Кавадарци на своите избирачки места гласаа кандидатите за градоначалници на Општина Кавадарци:Борис Давидов,Верица Арсова,Бетиане Китев и Митко Јанчев. www.rtk.mk ги забележа нивните изјави.