МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На прес конференција на ВМРО-НП денеска , Глигор Шемов-претседател на ОК во Кавадарци, им порача на своите членови да гласаат за кандидатот на СДСМ за градоначалник Бетиане Китев.