МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На прес конференција престседетлот на НСДП Кавадарци-Влатко Клинчаров им порача на членовите , дека неговата партија, ке му даде подршка на кандидатот за градоначалник на СДСМ Бетиане Китев.