МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Поголема излезност во Кавадарци, Росоман и Демир Капија каде денеска се избираше градоначалник,отколку во првиот круг.Бетиане Китев и Митко Јанчев оптимисти дека ке победат на изборите во Општина Кавадарци.