МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

РТК.МК ЗАПОЧНА ДА ОБЈАВУВА, НОВА РУБРИКА, СО НАСЛОВ: ОД АРХИВАТА НА РТК.РУБРИКАТА СОДРЖИ СНИМКИ СО АВТЕНТИЧЕН ТОН И ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ ОД О...

ВО Кавадарци деновиве се одвива дегиустација или оценка на над 300 мостуи колку ке учствуваат на натпреварот чие финале е закажано за 24 ...

Компанијата обезбеди нови постелнини за болниците во Кавадарци, Велес, Прилепи Неготино- DRӒXLMAIER Македонија обезбеди нови комплет пост...

„На 02.04.2023, полициски службеници од ОВР Кавадарци ги лишиле од слобода Е.М.(20) од Кавадарци и Д.Џ.(20), со привремен престој во Кавадарци. ...

„Денеска (29.03.2023) ОВР Кавадарци поднесе кривична пријава против Б.С.(34) и Ј.С.(60), двајцата од Скопје, поради постоење на основано сомнен...

Градоначалникот Митко Јанчев имаше средба со раководството и ракометарите на ГРК Тиквеш 2014 Кавадарци. Тие му се заблагодарија за безрез...

По 140 ден на дневна основа за квалитетен студентски оброк најави на прес конференција Атанас Петков претседателот на СДМ на Кавадарци

-Континуирано се врши поставување на нова ниско напонска инсталација за улично осветлување на потегот на излезот од село Ваташа и поче...

„Точно пред 20 години, бендот што е на фотографијата: од лево кон десно: Ставре Илиев, Пере Ангелов, Лазар Ставров, Илија Илиев, Виктор ...

За неполни три месеци над 400 граѓани на Кавадарци на возраст од 25 до 48 години побарале уверенија за да се стекнат со право да работна доз...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)