МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Работното време на локалната администрација е во периодот од 8:30 до 16:30 часот секој работен ден.

Локалната самоуправа реши да се врати на старотоработно време.

Општина Кавадарци-Локална самоуправа ги информира граѓаните дека со нормализирањето на температурите од 10-ти август 2015 година (понеделник) општината се враќа на законски определеното работно време.opstina Kavadarci

Работното време на локалната администрација е во периодот од 8:30 до 16:30 часот секој работен ден.