МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, има набиена агенда на средби деновиве.Денеска напладне одвои време да се сретне и со претставниците на Мировниот корпус на САД во Македонија.Конкретно членовите на овој дел на Корпусот на САД ке престојуваат 3 години во Македонија, а домаќини им се жители на село Ваташа.