МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска напладне присуствувавме на Генералната проба на „Гроздоберче 2017“.Пробата беше продуктивна и потребна за добар настап на учесниците ,вечерва во 19 часот во салата на Домот на културата Кавадарци.