МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Методија Андонов-Ченто со Аспарух Ј. во Кавадарци 1937 година.

Ова фотографијата е снимена во 1937 година кај Тутуновиот монопол и е дел од изложбата “ЧЕНТО, биографија низ фотографија“, што на 17 ноември 2017 година во 12 часот ќе биде отворена во Музеј-галерија Кавадарци