МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Минатата недела започнаа а ова веројатно ќе се интрензивираат работите на нивелирање на надземните шахти.Во Кавадарци речиси да нема улица без длабната или испакната шахта што предизвикува проблеми во сообраќајот.Возачите нив обично имаат тенденција да ги избегнат и притоа се загрозува безбедноста во сообраќајот.Ке се стави ли крај на тоа ?Ова е состојба утринава во строгиот центар...

20171113_092148.jpg