МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пазарот пред 63 години

Градскиот пазар повеке години се наоѓаше на локацијата , во самиот центар на градот ,под Собранието на Општина Кавадарци и куќата на Никола Коцев.