МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На Христијан Стојанов му се потребни му се 160.000 евра за нова рака – протеза која треба да му му биде вградена во Австрија...

Бидете хумани, да му помогнеме на Христијан Стојанов да добие нова протеза- рака која ќе функционира наместо неговата која ја изгуби при повреда на работно место во една кавадаречка компанија. Сметката објавена во медиумите е за донации од Македонија, истата е хуманитарна и ослободена е од даноци и провизија, така што сите физички и правни лица( (посебно компании и училишта) може да донираат без дополнителни трошоци, во рамките на нивните можности.

Да му помогнеме на Христијан да добие нова протеза- рака.Еден телефонски повик - 100 денари за помош на Христијан! Завртете директно и само на бројот 143-403 без никаков префикс!