МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Една од најубавите градби во Македонија-Собранието на Општина Кавадарци,изградена 1954 година

Фотосот на кој не потсетуваат од Музеј галеријата е од завршни работи на зградата на Собранието на општина Кавадарци пред да биде предадена во употреба. Не случајно ја неракувале “лепотица“, бидејќи и тогаш во 1954 година, но и денес е една од најубавите градби во нашиот град.