МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На натпреварот на „Скопје Опен„ на 28 ноември, Танцовото студио „Линеа„ од Кавадарци во категорија на пионери 1 до 10 години освои прво место.Изјава на наставнико и ментор Лазар Соколов.