МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За само два месеца , од статот на мандатот сторено е многу за Кавадарци.Допрва следуваат активности на Локалната самоуправа.За градоначалникот Митко Јанчев тежок беше перидот на изборите, но со оглед на победата тој е задоволен од постигнатото во 2017 година.Допрва се очекува реализирање на Буџетот за 2018 година со цел предвиденото да се оствари.