МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во акцијата на Општинската органзиација на Црвен крст и Центарот за трансфузиона медицина спроведена денеска во Цалата на Советот на Општина Кавадарци беа собрани 27 крвни единици