МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Крводарителската акција ке се одвива утре 8/02/2018 година во времето од 10 до 14 часот а ке се реализира за сите вработение во Винарската Визба „Тиквeш„ во Кавадарци