МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На турнирот ке учествуваат три екипи: ГФК ‚‚Тиквеш 1930‘‘ од Кавадарци, ‚‚Еуромилк АД‘‘ од Скопје и екипата на ФК ‚‚Тетекс‘‘ од Тетово.

Според програмата свеченото отварање на турнирот е закажано за 25 февруари во 12:30 часот.Предвидено е обраќање да имаат претседателот на ГФК ‚‚Тиквеш 1930‘‘ Миле Масларков и градоначалникот на град Кавадарци Митко Јанчев.

По свеченото отварање, во 13:00 часот започнува првиот напревар, помеѓу екипите на ГФК ‚‚Тиквеш 1930‘‘ и ФК ‚‚Тетекс‘‘. Во 13:45 часот ќе започне вториот натпревар помеѓу екипите на ФК ‚‚Тетекс‘‘ и ‚‚Еуромилк АД‘‘. Турнирот со свој наптревар го затвораат екипите на ФК‚‚Еуромилк АД‘‘ и ГФК ‚‚Тиквеш 1930‘‘.

По завршувањето на натпревареварувачкиот дел, следи прогласување на најдобрите на турнирот и затворање на турнирот.

Ги покануваме сите љубители на фудбалот да го следат турнирот.