МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во 12 часот нa 3 март вo Домот на Културата „Иван Мазов Климе“ СПМПД организаира фестивал на кратки аматерски клипови

Советот за превентива против малолетничка деликвенција(СППМД) заедно со своите партнери од Србија, Босна и Херцеговина,Грција,Албанија,Бугарија,Чешка,Австрија го организираат овој филмски фестивал кој е дел од проектот It`s Time кој е подржан од Ерасмус + програмата.

На овој филмски фестивал ќе се презентираaт кратки клипови од сите овие земји на тема родова рамноправност , исто така и ќе се претстават и песните со нивните спотови кој се изработени од млади од сите овие земји , меѓу сите и на Кавадарци.

Поканата важи за сите .