МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НОВО- Кожувчанка 0,5 литри со арома на лимон

Кожувчанка ДОО, како компнанија, во Република Македонија, важи за една од компаниите што секогаш ги следи светските трендови, се надградува и подобрува во поглед на квалитет и новитети.Така, сега, Кожувчанка ДОО, во нова амбалажа од 0,5L Ви ја претставува природно минералната вода Кожувчанка со арома на лимон.Кожувчанка, како бренд, покрај пакувањата од 1,5L , 1L и 0,5L во ПЕТ амбалажа и 0,25L во стакло, на пазарот е присутна и со 1,5L со арома на лимон, а сега, како проширување на палетата се приклучува и новата амбалажа од 0,5L со арома на лимон.Уживајте во добро познатата, квалитетна вода Кожувчанка која ја носи наградата “Best Buy-Macedonia”, како производ со најдобар сооднос на квалитет и цена во Р.Македонија, освежувајќи се за време секојдневните обврски со пакувањето од 0,5L со арома на лимон.