МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Концертот е дел од ПХВ програмата на Црвениот крст Кавадарци.

Средствата од продадените влезници се наменети за помош на социјално загрозено семејство од село Возарци. Пред преполната сала во Домот на културата настапија Класико бенд од Кавадарци, младите уметници Трајче Ѓорѓиев, од Струмица, Мартија Станојковиќ од Куманово и Лина Пејовска од Скопје, а уживавме и во Лакардиите на Паја.

Од Црвен крст Кавадарци упатуват голема благодарност до сите кои настапија и до нивните семејства , благодарност до Домот на културата Иван Мазов Климе и до сите волонтери од Црвениот крст а посебно до Dare Zokov за неговиот ангажман, се да биде до ситница- да биде перфектно.Сите кои синоќа беа во салата на уживаа во настапите .

Честитки за целата организација.Продолжете така !