МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Собир на учителите од Тиквешкиот округ

Во кафеаната “Југославија“ во Кавадарци во 1926 година се одржала една од средбите на учителуте од Тиквешкиот регион. Прв од лево е учителот Ристо Михов кој во тој период бил претседател на Здружението на учителите во Тиквешкиот округ.