МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци денеска дуваше силен ветар.Колкава била брзината говорат двата фотоса .Oткорнатите дрвја на фотосот се наоѓаат кај зградите „Силекс„ во непосредна близина на маркетот Дијана.Штети од ветерот веројатно имало и на други делови на градот.Ни јавуваат за повеке десетици откорнати дрвја,паднат лимен и покрив од лесонит.Засега не бележиме повреди на граѓани.Има оштетувања на паркирани автомобили.

881.jpg